Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuoteen 2014

Onnea uuteen vuoteen. Oma uusi vuosi meni flunssaillessa. Se köhä, mikä alkoi jo sillon joulukuun alussa oli joulun tienoilla voiton puolella, mutta sitten tulikin uuden vuoden aattona pahempana päälle. Eilisen päivän vaan makoilin ja katoin Pako-sarjan ensimmäisen kauden. Oli se vaan aika hyvä sarja. Jos tänä iltana jatkais kakkos kautta.

Sain joulun pyhinä huollettua omat kynteni. Vähän oli hankala väärällä kädellä tehdä, mut yllättävän hyvät tuli.
Mun kynnet on siniset blingbling-henkiset. Melkein menis heijastimista tuola pimeässä. Tokihan tuohon kuvaan osui varjo.

Tein toisetkin kynnet tässä pyhien aikaan. Ihan tommoset valkoset kärjet ja muutenkin aika neutraalit. Täytyy myöntää, että toi valkoinen kärki ei oo mikään helppo tehdä niin että siitä saa kauniin. Ehkä harjoitus tekee mestarin siinäkin. 
Yhdessä kynnessä on kolme timanttia, muuten on ihan neutraalit.

Sen kummallisempia uuden vuoden lupauksia ei tullut tehtyä, mutta ehkä joitain tavoitteita asetin itselleni. Loppiaisen jälkeen kaivan puntarin ja katon kuinka äkkiä voi kiihtyä nollasta sataan. Toivotaan toki ettei menis ihan se kolminumeroinen luku rikki. Tiedän kuitenkin ettei siitä ainakaan kauaksi jäädä. Asialle on siis tehtävä jotain. Sain joulupukilta uudet jumppakengätkin niin ehkä niille pitää keksiä jotain käyttöä. Nyt jatkan nuhailua ja toivon, että se menee ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti